ÅrePreRace Göteborg

ÅrePreRace Göteborg 2019 - ett gratis träningsrace i multisport vid Härlanda Tjärn

Tisdag 30/4 och tisdag 21/5

 

ÅrePreRace är en träningstävling i multisport i den vackra terrängen kring Härlanda tjärn vid två tillfällen våren 2018.

Det är en rundbana där ett varv består av 3 loopar, paddling/löpning/cykling. Banan tar ca 45 min/varv för eliten. Välj om du vill köra ett eller två varv. Banan har inspiration från Åre med höjdmetrar, teknisk samt tung cykling och löpning. Har du kört ÅrePreRace har du fått en bra förberedelse inför ÅEC (ÅreExtremeChallenge).

 

Kör själv, träna med ett/ditt lag inför Åre Extreme eller kör i någon annan konstellation - alla är välkomna!

Om man vill så skriver man upp sin tid vid målgång. Start klockan 18.00. Kom i god tid innan start.

 

– Ett suveränt träningstillfälle där anmälan är gratis!

Välkomna hälsar Karolina Wildheim & Elin Björkman Mölndal Outdoor IF

 

Tack vare support från Kajaktiv Tjörn kommer vi att kunna låna ut 10 st havskajaker på plats. För er med lite mer paddelerfarenhet kan vi erbjuda möjlighet att låna Nelo surfskis. Om du har en egen kajak ber vi dig att använd den så att fler får möjlighet att paddla. Ange i samband med anmälan att du vill låna kajak och vilken typ. Först till kvar gäller.

I Göteborg finns nu möjligheten att hyra mountainbikecykel hos Specialized concept store för 300 kr under Åre Pre Race (ordinarie pris 550 kr). För att boka, mejla eller ring butiken några dagar innan och ange att du ska vara med på Åre Pre Race.

 

http://www.scsgbg.se/

Spana in MTB-sträckan i videon nedan.

Mer info om banan hittar ni under rubriken Banan.

Copyright © All Rights Reserved